. Team. Geluid en licht. Producties. Referenties. Contact.

Audio Alive

AV Producties &

Facilities

Noordsingel 166c

3032 BK  Rotterdam

The Netherlands

KvK: Rotterdam 272 39 739

BTW: NL.179.772.661.B.01

IBAN NL03ABNA0614567092

 E   info@audio-alive.nl
W www.audio-alive.nl
T   010 2800 388

Werkwijze

Geluid en licht verhuur, AV techniek, microfoons

Audio Alive verzorgt geluid, licht en beeld voor festivals en exclusieve feesten. Naast grote producties, hebben we ook voordelige podia met geluid en licht voor de betere festivals in en rond Rotterdam.


Groot of klein maakt voor ons geen verschil. Belt u ons voor beschikbaarheid, en indien nodig kan ons team een uniek ontwerp/ opstelling maken, waarbij het niet uitmaakt of het voor 10 of 10.000 personen is. Het enige dat telt is het succes van het evenement.


Uw idee van een evenement, modeshow, beurs of congres vertalen wij in een plan /ontwerp. Eventueel volledig en voordelig in 3D, met de focus /doel de bezoeker met uw boodschap daadwerkelijk te ‘raken’.

Waarom Audio Alive?


Audio Alive werkt met de nieuwste apparatuur en heeft bovendien alle technieken in huis  van beeld aansturing tot 3D mapping. Audio Alive bestaat sinds 2003.


Als sponsor en mede organisator van diverse festivals is Audio Alive altijd een specialist gebleven, op het gebied van llicht, geluid en beeld. Voor een snelle offerte stuur ons een berichtje via het contact formulier.


Graag denken we met u mee, waarbij het geluid, licht en beeld uw evenement de juiste accenten geeft, zonder te overdrijven. Onze technici denken graag met u mee.


Foto links: Persconferentie Rico Verhoeven - geluid, licht en beeld.

Podia met AV Artiesten

Prijslijst PA apparatuur - klik hier

Prijslijst geluid en licht